Clipsuri si sfori originale oferite de Poly-clip System prin Darimex Techno SRL Romania, parte a grupului Poly-clip Germania.

Pentru ca produsele dumneavoastra sa nu fie puse in pericol, clipsurile trebuie sa fie complet lipsite de uleiuri si grasimi, in conformitate cu reglementarile privind produsele alimentare. In acest scop, firma Poly-clip System a dezvoltat sistemul SAFETY-CLIP. Suprafata de siguranta SAFE-COAT, speciala pentru produsele alimentare, garanteaza in special o igiena maxima.

Toate clipsurile de la Poly-clip System sunt testate in conformitate cu LFGB/ BedGgstV (Codul alimentar german, bunurile de consum si codul francez / Ordonanta germana privind bunurile de consum) si Regulamentul (CE) nr. 1935 / 2004, Regulamentul UE nr. 10 / 2011 si au obtinut sigiliul de calitate SGS INSTITUT FRESENIUS.

Productia de clipsuri si sfori a firmei Poly-clip System este certificata in conformitate cu ISO 9001 : 2008 si ISO 22000 : 2005. In plus, toate procesele de productie folosite in fabricarea clipsurilor si sforilor de tip Poly-clip System, satisfac cerintele stabilite de Halal Certification Germany.

R-ID Clip

Clipsurile R-ID – pentru masini automate cu dubla clipsare din seria FCA si pentru masini automate de inchis/clipsat din seria TSCA: 

  • clipsuri din aluminiu, pe role
  • pentru membrane fibroase, colagenice si poliamide
  • detectarea produsului în timpul procesului de clipsare prin intermediul codificarii cu cip
  • automatizare de grad inalt cu ajutorul tehnologiei integrate RFID (pentru reducerea erorilor de operare). 
  • Bacteria-proof closure possible with plastic casings and aluminium laminated films

R Clip

Clips R

P Clip

Clips P

S Clip

Clips S

U Clip

Clips U

Labels

Etichete

Loops

Sfori

Formular de contact

    Prin trimiterea acestui mesaj va exprimati acordul de a fi contact de catre compania noastra si puteti sa renuntati in orice moment la a mai primi comunicari telefonice sau pe email din partea noastra, printr-o notificare la adresa de mail dpo@darimex-techno.ro
    In situatia in care va veti retrage consimtamantul, datele dvs. vor fi sterse si nu veti mai fi contactat.