În ultimii 40 de ani, Viscofan a produs milioane de metrii pentru industria alimentară. Patru decenii în care produsele acestea au ajuns la mii de case din întreaga lume, datorită muncii echipei noastre. Cunoștințele, experiența și munca de exceptie a acestei echipe au făcut posibil ca Viscofan să devină lider mondial pe segmentul său.

MEMBRANE CELULOZICE 

Membranele celulozice de calibre mici îmbină elasticitatea ridicată cu proprietăți consistente de păstrare a calibrului constant pe metrul liniar. Sunt permeabile la compușii de aromatizare și colorare vizați în timpul procesului de afumare, însă rămân impermeabile pentru alte arome nedorite. Datorită capacității foarte bune de depielițare, este garantata prelucrarea industriala fara probleme.

Membranele celulozice de calibre mari sunt produse din celuloză regenerată. Proprietățile de transparență și luciu intens dublate de imprimări în nuanțe strălucitoare, fac produsele noastre extrem de căutate pe piată. Claritatea ridicată a acestor membrane conferă produselor finite un aspect comercial atrăgător din punct de vedere vizual și permite consumatorului să vadă structura reală a produsului. În funcție de proprietățile membranei, pot fi obținute produse cu formă cilindrică sau ovală.

MEMBRANE COLAGENICE

Membrane colagenice comestibile
Gama noastră largă de membrane colagenice comestibile se bucură de o mare popularitate în întreaga lume de zeci de ani. Indiferent că este vorba despre membrane destinate obținerii cârnaților proaspeți, sau a celor fierți și afumați, sau a celor crud-uscați, fiecare membrană din gama colagenicelor comestibile este o membrană clasică.

Membrane colagenice de calibru mare
Membranele colagenice de calibre mari Viscofan sunt produse fără sudură, din collagen de cea mai bună calitate, atât în variantă dreaptă cât și curbată. Aceste membrane conferă produselor finite acel aspect apetisant pe care îl caută consumatorii. Produsele noastre de calitate oferă avantaje încă neegalate, pentru procesatori și pentru consumatori.

MEMBRANE FIBROASE

Membranele fibroase Viscofan sunt produse realizate prin întărirea cu fibre a celulozei. Oferim soluții complete care se pretează oricărui proces folosit în industria de prelucrare a cărnii. Membranele noastre fibroase conferă produsului finit un aspect natural iar uniformitatea calibrului și excelenta capacitate de depielițare întregesc tabloul. Toate acestea fac din membranele fibroase Viscofan alegerea perfectă pentru obținerea produselor feliate.

Membranele fibroase Viscofan sunt disponibile în formate diverse care să se potrivească proceselor de producție.

MEMBRANE POLIAMIDICE

Gama de membrane poliamidice produse de Viscofan este de o varietate imbatabilă. Dacă sunteți în căutarea unor membrane poliamidice termocontractibile, sau permeabile la fum, sau cu barieră înaltă, în variantă dreptă sau inelară, Viscofan oferă membranele cele mai potrivite pentru nevoile clientilor dvs.
Aceste produse garantează o manipulare ușoară și un produs finit curat. Gama noastră largă de culori și acoperă orice solicitare a clienților.

Formular de contact

    Prin trimiterea acestui mesaj va exprimati acordul de a fi contact de catre compania noastra si puteti sa renuntati in orice moment la a mai primi comunicari telefonice sau pe email din partea noastra, printr-o notificare la adresa de mail dpo@darimex-techno.ro
    In situatia in care va veti retrage consimtamantul, datele dvs. vor fi sterse si nu veti mai fi contactat.