Utilaje Poly-Clip – oferite de Darimex Techno 

Poly-clip Systems este lider mondial in solutii de clipsare si închidere a membranelor pentru industria alimentara si numai. Fără inventarea clips-ului și a procesului double-clipping, producția industrială alimentara, așa cum o știm astăzi, nu ar fi avut loc niciodată. 

Istoricul firmei germane de familie, cu sediul actual în Hattersheim, lângă Frankfurt am Main, începe din 1922. Până în prezent, avem mai mult de 800 de brevete, ceea ce subliniază pozitia noastra de lider global pe care o avem in acesta technologie. Cu o rată de export de peste 90%, soluțiile noastre de închidere a clips-rilor sunt utilizate în întreaga lume. 

Poly-clip Systems este membru al alianței ce sustine inițiativa de dezvoltare durabilă Blue Competence. Blue Competence este o inițiativă a VDMA, initiativa pentru promovarea și comunicarea soluțiilor durabile in industrie. Prin utilizarea mărcii comerciale „Blue Competence", ne angajăm să respectăm aceste douăsprezece linii directoare de sustenabilitate ale industriei noastre.

Masini manuale 

Masini automate de clipsat

Automatizare 

Echipament formare membrana