Cu PowerPakXT, CFS completeaza gama de termoformere cunoscuta pe scara larga. Aceasta masina de ambalat plasează intregul portofoliu de masini de formare, umplere, sigilare pe o platforma proiectata dupa cele mai moderne standarde. Modelele acoperă cele mai exigente standarde de ambalare într-un număr mare de segmente.

Modelul CFS PowerPakXT stabileşte, de asemenea, referinţa în clasa sa, prin capacitatea sa mare, prin eficienţa costurilor, prin flexibilitatea şi designul sau si prin igiena.

Componentele de înaltă calitate şi designul lor structural prelungesc durata de viata a masinii.

Ca toate termoformerele din familia PowerPak, PowerPakXT este versatil în utilizare şi poate fi adaptat în orice moment la schimbarile dorite de client datorita modularitatii sale dovedite.

PowerPakXT este situat între PowerPakST şi PowerPakRT şi acoperă gama de termoformere de capacitate medie.

Cu o lăţime maximă de film de 420 mm si un indice de lungime de până la 650 mm oferă o buna capacitate de lucru în multe aplicaţii standard. Acest lucru transforma PowerPakXT in maşina de ambalare unica în această clasă de mărime. In plus, PowerPakXT poate fi integrat cu sisteme de etichetare commune iar datorita indexului de lungime avantajos poate fi de asemenea utilizat în linii automate de ambalare si feliere cu randament mare. Costurile de investiţie sunt, prin urmare, uşor de gestionat si de recuperat.

pdf